Kelpaisiko tuo talvitakki sinulle?

Posted on by admin

Tilaa myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä toiset vuoden muotivaatteet. Kaapissa itsellä on vielä heidän myös musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on mukava vetäistä päälle milloin ainoastaan, vain en oikein viihdy siinä sillä tämä on aika muodoton. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu pitävät sinut lämpimänä jopa säässä kuin säässä. Mutta mutta mennääs nykyään noihin tän 12kk takkiostoksiin elikkä tämän 12kk talvitakkeihin…

Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät merkittävästi aikaa ulkona. Onneksi silti tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä näin on myöskin talvipakkasten laita. jota nyt sillä välissä käytin suvereenisti pilottia. Vielä muutamia vuosia sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi kuluvan aikoina myös me suomalaiset ollaan uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin. Kohta alkaa olla talvitakkikausi käsillä.

Ruma, vain lämmin sekä kiva kuten makuupussi. Kesällä en takkia käytä lainkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. / www.takit.fi/talvitakki/ / . Talvitakki onkin aivan ehdoton hankinta Suomessa. Vuosien varrella olenkin huomannut, niin että yksi takki ei ehkä sittenkään riitä. Talvitakki voikin olla silti kirkkaanvihreä, siinä tämän ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Talvitakkeja / takit.fi/talvitakki/ / blogi

Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Mikäli kuljet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla taikka joukkoliikennettä käyttäen ja tyylisi onkin muutenkin juhlavampi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Minä en kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit toteen monenlaisia takkeja, joita vaihdellaan fiilisten mukaisesti.

Eikä tämä kai oikeesti edes ole kovin lämmin. Tuumataan vaatekaappia sekä imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten tyyliin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Syyssateet ovatkin jo saapuneet sekä talvikin onkin pian jo ovella. Musta sekä kameli on klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nyt myöskin sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa.

Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan silti sen hernekeittopurkin sekä ruisleipää. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. se on punainen.

Ja jahka tekevät itse, voi sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan.