Tag Archives Talvitakki

Kelpaisiko tuo talvitakki sinulle?

Posted on by admin

Tilaa myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä toiset vuoden muotivaatteet. Kaapissa itsellä on vielä heidän myös musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on mukava vetäistä päälle milloin ainoastaan, vain en oikein viihdy siinä sillä tämä on aika muodoton. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu pitävät sinut lämpimänä jopa säässä kuin säässä. Mutta mutta mennääs nykyään noihin tän 12kk takkiostoksiin elikkä tämän 12kk talvitakkeihin…

Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät merkittävästi aikaa ulkona. Onneksi silti tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä näin on myöskin talvipakkasten laita. jota nyt sillä välissä käytin suvereenisti pilottia. Vielä muutamia vuosia sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi kuluvan aikoina myös me suomalaiset ollaan uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin. Kohta alkaa olla talvitakkikausi käsillä.

Ruma, vain lämmin sekä kiva kuten makuupussi. Kesällä en takkia käytä lainkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. / www.takit.fi/talvitakki/ / . Talvitakki onkin aivan ehdoton hankinta Suomessa. Vuosien varrella olenkin huomannut, niin että yksi takki ei ehkä sittenkään riitä. Talvitakki voikin olla silti kirkkaanvihreä, siinä tämän ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Talvitakkeja / takit.fi/talvitakki/ / blogi

Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Mikäli kuljet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla taikka joukkoliikennettä käyttäen ja tyylisi onkin muutenkin juhlavampi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Minä en kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit toteen monenlaisia takkeja, joita vaihdellaan fiilisten mukaisesti.

Eikä tämä kai oikeesti edes ole kovin lämmin. Tuumataan vaatekaappia sekä imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten tyyliin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Syyssateet ovatkin jo saapuneet sekä talvikin onkin pian jo ovella. Musta sekä kameli on klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nyt myöskin sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa.

Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan silti sen hernekeittopurkin sekä ruisleipää. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. se on punainen.

Ja jahka tekevät itse, voi sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan.
Sopisko tää talvitakki kamulle?

Posted on by admin

Eikä se kai oikeesti ees ole reippaan lämmin. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Toppatakki on monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Myös moderneja, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää halvalla nettipalstojen myydään -osioista ja nettikirpputoreilta. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin.

Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen ois helpompaa. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Mikäs sen mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet. Oikeastaan mulla on käytössä noin neljä talvitakkia, mutta siihen postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vain nämä kaksi jotka onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua.

Se oli tummansininen duffeli, jota käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Koska käytät talvitakkia talven lähes jokaisena päivänä, onkin se merkittävä prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden myös teidän kannattaa panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta. Musta sekä kameli ovat klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nykyään myöskin sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Onneksi kuitenkin tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä näin onkin myös talvipakkasten laita.

Talvitakkeja

Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, että asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. ( www.takit.fi/talvitakki) . Talvitakki onkin täysin ehdoton hankinta Suomessa. Syksyn ja talven takkimuoti on persoonallista sekä monikäyttöisiä, sun tulee vaan löytää itsensä tyylisi sopivin. Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, jahka kyse on talvivaatteista.

Toi onkin ainoa pitempi takki. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Tää onkin myös minun ainut musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Suomen syksy onkin sikäli lyhyt, jotta kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Varmasti aivan näppärää, jospa palttoille on tilaa eteisessä.

Talvitakit

Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Lukion päästä vaihdoin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin.

Eli käytännössä yksi molempia.
Talvitakit

Posted on by admin

Kesällä en takkia käytä lainkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Tätä onkin tässäpä jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty nimenomaan nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tuohon asti he ovat ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voi olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti olisivat.

Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Talvitakkien takit.fi/talvitakki mallit on vuosia pysyneet klassisina. Varmasti ihan kätevää, jospa palttoille onkin tilaa eteisessä. Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero sekä olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Talvitakki

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Ainoa huono homma on silloin että sillä alkaa olemaan aika paljon ikää ja tämä näkyy jo vähän päälle. On aivan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja.

Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi on superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. www.takit.fi/talvitakki. Talvitakki pystyy olla kuitenkin kirkkaanvihreä, sillä sen ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta. Mutta mutta mennääs nyt näihin tän vuoden takkiostoksiin joten tän vuoden talvitakkeihin…

Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Viime syksynä olin taas jälleen kerran takkiostoksilla ja hommasin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Oikeastaan itsellä on käytössä näin neljä talvitakkia, mutta tuohon postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vaan nämä kaksi mitkä on tänä vuonna putkahtanut ostettua.

Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, tahdot tämän varmasti myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuten se tuntuu. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä hommasin ensimmäisen villakangastakin. Suomen ilmasto enimmäkseen määrittelee tiukasti sen, jota kulloinkin kannattaa ylleen pukea.
Talvitakit

Posted on by admin

Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vain parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. Kesällä en takkia käytä lainkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Lisäksi untuva on merkittävästi ekologisempi valinta kuten keinokuidut.

takit.fi/talvitakki
Talvitakkien ostot tehdään henkilön mukaisesti vähintään puoli vuotta ennen. Toinen takki minkä tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä kuvissa on musta villakangastakkini, joka näkyy esim. tässä siis postauksessa. Mikäs tän mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Sitä on tässä jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, mutta tähän asti ne ovat varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti ois.

Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Käytännöllisyyden ei tartte käydä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, siinä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja. Onneksi vaikka tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän sekä noin on myös talvipakkasten laita.

Talvitakit

Suomen ilmasto normaalisti määrittelee tiukasti tämän, mitä kulloinkin kannattaa ylleen pukea. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet. Kolme vuotta sitten ostin punaisen villakangastakin, minkä on kiva vieläkin, vain…

. Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tämän hernekeittopurkin sekä ruisleipää.