Sähkötupakka vahvistukseksi keholle

Posted on by admin

Sähkötupakka ei aiheuta todellisen tupakan tavoin oikeaa savua, vaan pelkkää vesihöyryä. Suurin osa nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa. Olet varmaankin jo nähnyt, miten tupakat on hävinneet näkyvistä myymälöiden hyllyiltä. Useimmat valmistajat suosittelevat akkua ladattavaksi ensimmäisellä kerralla vähintään 8 tuntia.

Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista pystyy seurata ravintolalle ongelmia. Nesteet voivat pitää sisällään nikotiinia, tällöin voit autenttisemman tupakanpolton tunnelman henkosia vedellessäsi tai silloinkaan he on nikotiinittomia, tällöin nesteessä onkin miellyttävä maku.

Suomessa sähkötupakan huimia etuja kansanterveydelle ei oo vieläkään huomattu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei oo vieläkään saatu Suomessa kenellekään lupaa. Tupakkalaki ei ota kantaa tupakkajäljitelmien sekä savukkeiden vastikkeiden maahantuontiin tai myyntiin. Sähkötupakkaa saattaa siis käyttää turvallisesti myöskin sisätiloissa ilman tulipalovaaraa.

Poistaako sähkötupakka klassisen savukken?

Hyvänä kakkosena tärkeyslistalla käy savu – täten miten paljon tupakka tuottaa savun kaltaista sekä kuinka tiheää se onkin. Niitä on myöskin standardisoitu niiden muodon ja mittojen mukaisesti. Tehosta ei tieteellistä näyttöä. Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina. Nikotiinin tiedossa olevat haittavaikutukset on riippuvuus, verenpaineen ja pulssin nousu, sekä negatiivinen vaikutus etenkin miesten hedelmällisyyteen.

Onko sähkötupakka haitallinen?

Aiemmin hän käsitettiin olevan yleensä ennen pitkää kaivellut povaristaan sätkäpaperia ja irtotupakkaa, vaan nykyään vuosia aikaan ei tapahtunut mitään. Akku onkin iisi tunnistaa mutta se onkin joka kerta laitteen isoin lohko. On silti selvää, niin että sähkötupakan aiheuttamat terveyshaitat ovat vain muutaman prosentin röökin aiheuttamista haitoista.

Joissakin sähkötupakoissa on isompi määrä osia, mutta kasaaminen onkin silti helppoa. Kunnes tällaisia tutkimuksia ilmaantuu, ei WHO pystyy täytyy sähkötupakkaa luotettavan nikotiinikorvaushoidon muotona.  Sähkötupakan toisessa päädyssä sijaitsee patruuna joka toimii suukappaleena ja nestesäiliönä.