Sopisko tää talvitakki kamulle?

Posted on by admin

Eikä se kai oikeesti ees ole reippaan lämmin. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Toppatakki on monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Myös moderneja, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää halvalla nettipalstojen myydään -osioista ja nettikirpputoreilta. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin.

Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen ois helpompaa. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Mikäs sen mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet. Oikeastaan mulla on käytössä noin neljä talvitakkia, mutta siihen postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vain nämä kaksi jotka onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua.

Se oli tummansininen duffeli, jota käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Koska käytät talvitakkia talven lähes jokaisena päivänä, onkin se merkittävä prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden myös teidän kannattaa panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta. Musta sekä kameli ovat klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nykyään myöskin sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Onneksi kuitenkin tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä näin onkin myös talvipakkasten laita.

Talvitakkeja

Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, että asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. ( www.takit.fi/talvitakki) . Talvitakki onkin täysin ehdoton hankinta Suomessa. Syksyn ja talven takkimuoti on persoonallista sekä monikäyttöisiä, sun tulee vaan löytää itsensä tyylisi sopivin. Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, jahka kyse on talvivaatteista.

Toi onkin ainoa pitempi takki. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Tää onkin myös minun ainut musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Suomen syksy onkin sikäli lyhyt, jotta kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Varmasti aivan näppärää, jospa palttoille on tilaa eteisessä.

Talvitakit

Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Lukion päästä vaihdoin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin.

Eli käytännössä yksi molempia.