Talvitakkeja

Posted on by admin

Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita voikin löytää edullisesti nettipalstojen kaupataan -osioista ja nettikirpputoreilta. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Suomalaiset kertovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy.

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Suomen ilmasto normisti määrittelee tiukasti sen, mitä kulloinkin kandee ylleen pukea. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, niin että tekniset materiaalit kestävät tuulta ja kosteutta, täytteet lämmittävät sekä takin voikin pestä. se on punainen.

Talvitakkeja

Ruma, vain lämmin ja mukava kuten makuupussi. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Eikä se kai oikeesti edes oo hyvin lämmin. Suomen ilmasto määrittelee monesti sen, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja onkin monenlaisia, vain enimmäkseen he jaetaan villakangastakkeihin sekä toppatakkeihin. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit on metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

Talvitakki onkin aivan ehdoton hankinta kotimaassa. jota nyt mutta välissä käytin suvereenisti pilottia. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen silti putkahtanut siihen tulokseen, niin että jokainen kivat takit on yllättävän tyyriitä, elikkä loppujenlopuksi kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuin ostetun joskus. Musta ja kameli on klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nykyisin myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa.

Joo halvalla sain sekä tämä on hieman nafti… Käytän joka kerta parka-tyylisiä talvitakkeja, jotta asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä osa toimivaa toppatakkia. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä vai sitten on aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta.

-50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia sekä pysyttelevät sisällä. takit.fi:llä ei kuitenkaan oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vain tarjoamme trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän sekä niin myös kylmiin pakkasilmoihin.