Category Archives Elektroninen tupakka

Sähkötupakka – Elektroninen savuke

Posted on by admin

Patruuna (aka Ampulli) toimii e-nesteen säiliönä sekä patruunaan liitetyn suukappaleen vaikutuksesta höyry imetään suuhun/keuhkoihin. Tupakan muut ominaisuudet ovat aivan käyttäjän omista mieltymyksistä ja odotuksista kiinni. Yhdysvalloista sekä Kiinasta voi ostaa sähkötupakkatarvikkeita, vaan ei nikotiinia sisältäviä tuotteita.

Suomessa sähkötupakan huimia hyviä puolia kansanterveydelle ei oo vieläkään havaittu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei ole oikeastaan myönnetty kotimaassa kenellekään lupaa. Tämä ei pidä sisällään yli 4000 myrkyllistä kemikaalia sikäli kuten kessu. Propyleeniglykolin E-koodi on E1520.

Sähkötupakka sekä tulli, totuus laista

Glyseroli (E 422) käytetään yleisesti elintarvikkeiden lisäaineena, sakeuttamisaineena sekä kosteudensäilyttäjänä. Mikäli kärsivällisyytesi riittää tutkimaan vaihtoehtoja huolella ja olet vakuuttunut jotta tupakoinnin tahdot lopettaa sikäli kalliimman modin hommaaminen ensimmäiseksi laitteeksi ei ole pakosti huono idea. Myöskään tuotteen iästä taikka akkutyypistä ei ollu tietoa. Sähkötupakka osina.

Sähkötupakka täytyy laillistaa

Sen johdosta emme kauheasti suosita, jotta sähkötupakat tulisivat viihdekäyttäjien suosisoon, Heloma myöntää. Propyleeniglykoli (E1520) käytetään normaalisti elintarvikkeissa lisäaineiden ja makujen kantaja-aineena. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä enemmän sähkötupakasta saa henkosia yhdellä latauskerralla. Totuutta tottakai onkin tämä, niin että sähkötupakan höyry sisältää useilla ihmisillä nikotiinia, mutta totta onkin myöskin sekin, niin että samalla siitä puuttuu tuhannet myrkky-yhdistelmät, jotka tavallisista savukkeista löytyy.

Patruunoita ei tartte olla vaihtamassa usein, täten saatetaan puhua, että polttaminen onkin vaivatonta. hapenotto kykyyn, sekä haju- ja makuaistiin. Keskikokoisen, toteen ladatun akun käyttöaika onkin näin 4 tuntia taikka toisinsanoen 5-10 tavallista röökiä tilalle suunniteltu aika. Tässäkään jutussa myyjien ylistyspuheita ei aina kannata uskoa, ne on harvoin todellisuutta vastaavia.

Sähkötupakka ostos paikat

Ratkaisevaa ei toisin sanoen ole jokaisen yksittäisen nautintoaineen mahdollinen haitallisuus, vain nautintohakuinen elämäntapa normaalisti — joka tietysti Tuomisen mukaisesti täytyisi kieltää. Eli tosiaan imet suukappaleesta höyryä keuhkoihisi sekä sillä se.

Sähkötupakka vahvistukseksi hyvinvoinnille

Sähkötupakasta on nikotiinia sisällään pitäviä ja nikotiinittomia versioita. Virasto kielsi keskiviikkona tekemällään väliaikaisella määräyksellä firmaa jatkamasta mainoskampanjaa radiossa sekä lehdissä.