Category Archives Sähkösavuke

Sähkötupakka sekä kessuttelun lopettaminen

Posted on by admin

Ladattuasi akun saat kiinnittää tämän höyrystäjään sekä nestepatruunaan. Koska sähkötupakka on sähköllä toimiva vekotin, jonka ei sisällä tupakkakasvista tuotettua ainesta ollenkaan, ei kyseessä ole tupakkatuote. Pellaksen mielestä sähkötupakan nikotiiniliuokset täytyy saattaa valvonnan piiriin, jotta laitteen turvallinen käyttäminen olisi mahdollista.

Sähkotupakka auttaa

Sähkötupakan   pystyy suoraan sovittaa itsensä asuun taikka fiilikseen sopivaksi. Litiumakku on huomattavan monimutkainen sekä sisältää elektroniikkaa. Heloma myöntää, että sähkötupakan höyryssä on tappavia aineita paljon vähemmän kuin perinteisten röökin savussa. Suurin prosenttimäärä sähkötupakoista tunnistaa matalan akun jännitteen ja rupee vilkkuu ledivaloa tän merkiksi. Tupakoimattomille emme tosiaan suosittele sähkötupakkaa lainkaan! Sähkötupakan tuottama vesihöyry toden totta sisältää joitakin kemikaaleja mitkä voivat olla potentiaalisesti vahingollisia ihmisille.

Omalla kohdallani ainut toimiva keino käsitettiin olevan sähkötupakka, tosin mitään lääkekuuria en ees lähtenyt kokeilemaan muiden kokemuksia luettuani. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kandee melkein aina ostaa jokin suosittu aloituspaketti, minkä pitää sisällään laturin, monia akkuja ja höyrystäjiä sekä muutaman tankin testaamista varten. Höyrystettynä nauttimista ei sentään nykyään ole perusteellisesti todennettu vain tämänhetkisten testien tulokset ovatkin todella lupaavia eivätkä mitään haittaa ole oikeastaan raportoitu.

Sähkötupakka huonoksi hyvinvoinnille

Ainakaan ennen kuten liuokset saavat niin sanotun lääkeluvan. Valo syttyy yleensä kun sähkötupakkaa hengitetään. Vaikka teollisuusyritysten kiinnostus tuoteideaa kohtaan käsitettiin olevan tuolloin kohtalaisen laajamittaista, ei keksintö ikinä saavuttanut sarjatuotantovaihetta, sekä se hävisi julkisuudesta vuoden 1967 jälkeen. Sähkötupakan suurin lohko on akku, toinen vastapuolisko onkin nestepatruuna ja tämän myös höyrystäjä voi olla oma osansa.

Kymmenet tuhannet käyttäjät ympäri maailman on kertoneet, kuinka heidän hapenottokykynsä onkin parantunut sekä makuaisti palautunut. THL:n ylilääkäri Antero Heloma mieltää, että sähkötupakan markkinoijat eivät voikin väittää tuotteita vaarattomiksi.

Sähkötupakka vahvistukseksi keholle

Sähkötupakkaa käyttämällä välttää merkittävän osan tavallisen tupakan aiheuttamista haitoista, koska sähkötupakka ei muodosta savua, vaan ainoastaan höyrystää tuotteessa käytettyä nestettä (lue lisää sähkötupakan patruunoissa käytetyistä nesteistä sivulla ”sähkötupakan nesteet”).

Sähkötupakan täytyy olla todella vaaratonta ja harmitonta jos tää onkin se argumentti, joka sosiaali- ja terveysministeriön virkamies valtakunnallisessa mediassa haastateltuna valitsee perusteeksi tän kieltämiselle.