Category Archives Sähkötupakkaa

Sähkötupakka – kauhu ja mahdollisuus?

Posted on by admin

Eli mitään sekunnin mittaisia rykäisyjä ei kannata ottaa. 2-4 sekuntia vaikuttaa monesti olevan aivan hyvä aika. Ei muuta kuin jokainen tästä ainoastaan nyt kipin kapin tilaamaan kyseinen laita niin saadaan höyryttelijä-yhteiskuntaan lisää asukkaita! Kysyä voi jos kysyttävää herää, vastaan ilomielin! Nikotiinitonta versiota saat tilata lainmukaisesti mistä päin maailmaa tahansa.

Sähkötupakasta on nikotiinittomia ja nikotiinia sisältäviä versioita. Pekka Patrikka uskoo, niin että sähkötupakan käytön yleistyminen ei toistaiseksi suoraan heijastu terveysvalvontaan. Mikäli kuljetettavuus on ainut valintakriteeri sinulle sikäli tällöin valinta on joku micro-malleista (DSE-084, RN-4082, Joye306…), näiden käytettävyys on usein silti merkittävästi heikommalla tasolla kuten isommassa kokoluokassa joten en heitä listannut suosituimpien joukkoon.

Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta ja myyntiä ei kontrolloida, elikkä näiden koostumuksessa esiintyy suurta vaihtelua ja laitteiden turvallisuudesta ei ole tietoa. Professori Taru Kinnunen joutuu ongelmana tätä, jotta sähkötupakat ovat tupakkateollisuuden valmisteita sekä niiden nikotiinipitoisuus vaihtelee suuresti. Tuotetta on tarjolla Internetissä sekä joidenkin lentoyhtiöiden lennoilla. Esim. sängyssä tupakointi tuottaa vuosittain monia palokuolemia.

Missä sähkötupakkaa voi oikeasti käyttää? Edellä mainituista seikoista huolimatta sähkötupakan käyttö julkisissa tiloissa ei sittenkään monesti ole sikäli yksinkertaista. Valoa ei sittenkään kannata joutuu ehdottomana ostokriteerinä, mutta alentuneen jännitteen voi helposti nähdä pienentyneestä höyryn sekä maun määrästä.

Sähkötupakkaa imettäessä tulle savun kaltaista, jonka näköisversioi erehdyttävästi savua, vain ei tuoksu pahalle. Vaikka Sähkötupakan nikotiinipitoiset nesteet ovat Suomessa kiellettyjä, sähkötupakoita ja niissä käytettäviä nikotiinittomia nesteitä voi vaikka myydä. silloin kun taas Tupakka sisältävät 4000 aineita joista yli 300 tutkitusti tuottaa syöpää.

Matkailu- sekä ravintola-alan etujärjestö MaRa on kehottanut, jotta ravintolat laatisivat toimipaikkakohtaisen linjauksen säkötupakan käytöstä. Sähkötupakan aloituspakkauksia, mitkä sisältävät kaiken tarvittavan, kaupataan 15 eurosta 50 euron hintaan mallista sekä ostopaikasta riippuen. Ei saattaisi olla huomattavasti yksinkertaisempaa.

Yleensä virta saadaan akusta, mutta atomisoija voidaan myöskin kytkeä suoraan tietokoneen vai laturin USB-liitäntään. Aloituspakkaukset maksavat ainoastaan muutaman kympin ja tämän “alkusijoituksen” jälkeen sähkötupakan käyttö käy sinulle hyvinkin edulliseksi jotta nykyään sinun enää pitää tilailla e-nesteitä lisää aina silloin jolloin.