Category Archives Takki

Takki netistä

Posted on by admin

Edullista sekä erikoista Vansin tossua ja tän lisäksi mm. Syksyn sekä talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa sekä Helsingissä. Mikäli ylä- ja alavartalon ero on pieni, päärynä voi käyttää myös lantion yläpuolelle jäävää takkia. Olen kuulemma jo pitkään odottanut, että niiden vaatteita saisi tilattua Suomeen.

( www.takit.fi/)
Takin käytöllä onkin myös ulkonäöllistä merkitystä. Trenssi, myöskin trenchcoat (alkuperäisen tuottajan nimen mukaan myöskin burberry, berberi taikka arkikielessä perperi) on paksusta puuvillakankaasta, popliinista (popliinitakki), gabardiinista, villasta vai nahasta valmistettu polvipituinen taikka pitempi päällystakki.

Tarkista jokaisen kaupungin näytösohjelma osoitteesta Sitten huomasin niin että takki kestää kyllä enemmänkin. Berliinin muotimessuilla, Bread & Butterissa, jonka ikinen miesten vaatemerkki mainosti kevään mallistoa kyseisellä termillä. Elokuun lämpimät päivät myöntävät vieläkään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, mutta hiljalleen tulevan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo kauppojen hyllyjä. Kankaan käy olla kyllin tukevaa, ei pehmeäpintaista, sekä takin pituuden peffan alapuolelle ulottuva, vaan ei polviin saakka.

Takki

Toivottavasti siitä jutusta käsitettiin olevan iloa ja apua edes jollekin ja itse etenkin tän jutun tekemisen jälkeen olenkin vähän enemmän innoissani syksyn tulosta. Se ei vie liian paljon huomiota, ei hautaa alleen vai hyppää silmille. Parka on tyylikäs, vain myöskin lämmin ja käytännöllinen Takin hommasin Tallinnasta, Stradivarius- liikkeestä.

Takit

Näitä nilkkapituisia housuja onkin ollu esillä jo jonkin aikaa, vain suoranaista läpimenoa ei ehkäpä oikeastaan ole tapahtunut. Jos päärynällä on pituutta, saattaa henkilö käyttää myös pohjepituista takkia. Miettikää nyt: Hyvin pukeutunut, elegantti, hillitty, tyylikäs nainen, jonka ulkokuoren alla piilee jossain aito villipeto! Ei ihme, jotta jakkupuvut houkuttelevat monia.. Tänään pääsevät siis hekin loistamaan, jotka trikookankaiden kanssa tuskailevat saumurin puutetta.

Takki

Turkiskaulukset on usein irrotettavia. Takin tilaaminen onkin kyllä joka kerta yhtä pain in the ass.
Takit netissä

Posted on by admin

Takin vetoketjun kanssa kävi jälleen kerran sikäli, ettei vetoketjulaatikosta löytynytkään sitä sopivaa vetoketjua vaikka niitä todella on laatikollinen! Tässä yhdellä iskulla ja Matroskinin toivoma jääkaapinovi (hyvin tylsä, pahoittelen), ja oo malli omassa kuvassasi-pläjäys.

Seuraavana päivänä vierailin uudestaan Espoon liikkeessä (Helsingissä ei ollu kyseistä takkia ollenkaan) ostamassa isomman koon puoleen hintaan. Mikäli talvella työnnän vaunuja räntäsateessa, sikäli vettähylkivä takki on kyllä nappiostos. Syysmuodin yllättyksellisyys näkyy nykyisin myöskin printeissä yleensä ottaen kesäkuukausiin liitettyjen kukkakuosien vaihtuessa kylmän kauden vaatetukseen! Syyskukat on varmoja, graafisia ja täyteläisen sävyisiä ja samalla niissä onkin ripaus vanhanajan fiilistä.

Katso, niin että vyötärö onkin kohdallaan. sekä koko telineen kallein. Tyylikkyyttä keleistä huolimatta. Epävarma taloustilanne näkyykin nimenomaan silloin, jotta ostetaan vähemmän vain laadukkaampaa. Vielä mennään ohuella trenssillä, mutta kyllä kodin jo odotan kuluvan talvena hankkimani mustan villakangastakin käyttöönottoa.

Takit netistä

Itse tykästyin ryhdikkääseen kullatuin napein varustettuun takkiin ensisilmäykseltä, takin malli ja yksityiskohdat olivat kovasti mieleeni sekä päälle ensimmäistä kertaa kyseisen vetäistyäni tiesin, niin että siitä täytyisi aivan varmasti tämän syksyn ykköstakki! Meidän täkit olivat aivan littanat, sellaiset loppuun käytetyt, kenties alunperinkin toiset halpikset. Kolme muotikautta putkeen miesten muoti ei oo liikkunut askeltakaan eteenpäin.

www.takit.fi – >Takkeja netissä

Rippuu minkätyylinen henkilö henkilö on. Hankin tämän aikanaan Maranellosta Kämp Galleriasta. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin ostettu. Testissä selvisi, jotta hyvän takin saa parilla sadalla, mutta täydellistä ei oikein oo olemassakaan. Olen pessyt takkini lukemattomat kerrat.

Lodenia pidettiin aluksi köyhän ihmisten asusteena, mutta tästä tuli myöhemmin kaiken suomen (myös aateliston) huomattavasti käyttämä asuste. ( takit.fi) . Takkia käytettiin alun perin Britannian sotavoimien talvitakkina tän lämpimyyden vuoksi.

Rakastan kaupunkilomia, eli mahdollisesti syy onkin nimenomaan tässä – en voisi sietää jossain rannalla makoilua. Takit ovatkin tarkalleen samoja, vaan näiden kuosit ovatkin vaihtaneet paikkaa. Koska olenkin kylmissäni ja tylsistynyt katson kuvia takeista.
Takkeja

Posted on by admin

Trenssi, myös trenchcoat (alkuperäisen valmistajan nimen mukaan myös burberry, berberi taikka arkikielessä perperi) onkin paksusta puuvillakankaasta, popliinista (popliinitakki), gabardiinista, villasta tai nahasta valmistettu polvipituinen tai pitempi päällystakki. Törmäsin taas yllänäkyvään nahkahihaiseen villakangastakkiin, jota olen kuolaillut sivuilla nyt jo useampaan otteeseen sekä eilen aivot oli niin heikko ja lahjakorttien kuumotus sikäli kova, jotta päädyin klikkaamaan sen vihdoinkin ihan kotiin asti.

Takki

Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, sekä täytyy puhua, jotta takki istuu mahtavasti. Onko lyhempi nahkatakki silloin ihanampi? Mutta, jahka katsoo tuon yllä olevan foton takkeja, sikäli silti pidän enemmän lyhyemmästä. Talvea kohti mentäessä ainakin viininpunainen, sininen sekä vihreä ovatkin suurelta osin esillä. Voi kuinka väärässä tätä taas olinkaan. Tätä ei saa päästää kuivumaan.

Klassisemmista päällysvaatteista pitävien ei sentään ole syytä olla huolissaan, mutta kovin istuva ja hillitty perustakki taikka trenssi on muodissa aina! Tässäpä tämä toinen toivetakki. Postauksessa onkin mainio kommentti pesunkestävältä Barbour-fanilta, käykääpä lukemassa! Hankinta onkin osoittautunut nappivalinnaksi lämpimyytensä ja sateen-ja tuulenpitävyytensä takia.

Takki : www.takit.fi/ : tekee mut, hankala monipuolisuuden ihanuus

Kun trenssistä aika jättää, on edessä kai taas tuskallinen, pitkä etsintä, koska takkimarkkinat kotimaassa ovat kehnot. Kaunein takki hetkeen, sanon mä. Lupaamani ohjeistus takin ompeluun on nyt täällä! 😉 Ohjetakin kankaiksi löytyi varastoista vanha pöytäliina, jonka näytti aivan siltä kuten se tahtoisi olla takki. Vatsa sekä rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä.

Ei oo iisiä löytää kevyttä ja hieman lyhyempää nahkatakkia sekä se käsitettiin olevan nimenomaan sellainen. Vai saisiko olla kimallusta? Turha vaatimattomuus onkin nykyään poissa muodista sekä bling blingillä saattaa maustaa tyyliään myös arkena. Netistä, kangaskaupoista ja myynnin lehtihyllystä saattaa tilata valmiskaavoja, jotka onkin valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin.

Muutama yhteinen jokaista vartalotyyppejä suosiva seikkakin löytyy. En toivo viestiä pukeutumisellani tätä joissa olen töissä, ainoastaan viedä esille oman persoonani. Pikemminkin jonkinlainen, mikä heitetään päälle tietyssä vaiheessa kevättä vai syksyä kun ollaan ensin peilattu jokainen muut eivätkä mikään oikein käy.
Takkeja

Posted on by admin

Ja todellakaan briteistä mäkin omani olen normaalisti hommannut. Erittäin hyvä ominaisuus on tämä, niin että takki on vettähylkivä. Sain tän silti ostetuksi. Tuo malli sinäsnä onkin myöskin aivan täydellinen. Melkein joka kerta kun se onkin päälläni joku kertoo nätti, joista tämä on?.

Takit

Takkimuoti on erilainen, jahka verrataan esim. Kouvolaa taikka Pariisia, vain henkilön mielestä henkilöt ovatkin vielä entistä valveutuneempia sekä vaativampia. Värejäkin on isompi määrä kuin hetkiin. Syksyn muodissa murretut värit. http://www.takit.fi . Ostin nimenomaan uuden talvitakin, mutta tämä ei ole ulkomuodoltaan tietyllä tavalla. Kaapista löytyy juuri nyt kahdeksan kyseisen merkin takkia, öljykangastakkien myös suosittelen myös duffeleiden ja tikkitakkien laatua.

Kengät ovat yksinkertaisia ja mielenkiintoisuutta niihin tuodaan materiaalilla, sekä pienillä yksityiskohdilla. Jos päärynällä on pituutta, pystyy henkilö käyttää myös pohjepituista takkia. Tästä ( http://www.takit.fi/) se lähtee – talveen laskeutuminen! Minulla on tällä hetkellä jokapäiväisessä käytännössä neljä takkia, mistä 2 uuden sesongin mallistoja. Olet tehnyt todella nappivalinnan, itse olenkin ollut Barbourin (suur)käyttäjä jo pitkään sekä kaikki takki onkin hintansa väärti.

Näppäräsorminen virkkaa itsekin uniikin somisteen. Painavasta villasta tehty Duffelitakki on monesti 3/4-osapituinen ja sen takia kuuluu huppu. Jos poikaystävä pettää tai jättää, asennetta antaa napakka nahkatakki. Meillä onkin muuten tulossa tässäpä syksyllä jossakin vaiheessa sample sale, ilmoittelen tottakai lähempänä. Villakangastakit ovatkin tietysti aina elegantteja ja muodikkaita, vain nykyisin näkyy paljon myöskin ihan toppatakkeja. Varsinkin talviaikaan takki onkin reippaan tärkeä lohko vaatetusta, sillä talvikäyttöön tarkoitetut takit on kovin vuorattuja sekä tykkäävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin.

Moni taisteli talvella vilua vastaan viitan alla. Ainakin 60 asteen konepesun ja lingon. Lyhyessä jakussa yhdistyvät 2 kauden trendiä: kullan huuma ja hurmaavat hapsut. Aivan kuten Bershkan vaalean rosan maxihameenkin.

Viimeisimpänä silloinkaan odottelee myös käyttöönottoa pea coatini, josta lisää täältä. Toisaalta silti vaatteet on leikkaukseltaan siistejä on he silti myös vihjailevia sekä hienostuneen seksikkäitä. Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, ja täytyy puhua, jotta takki istuu loistavasti.

http://www.takit.fi/>Takkeja netistä

Taistelin vajaa kuukausi sitten takkitilauksen kanssa, sekä päädyin lopulta tilaamaan tän takin.