Category Archives Talvitakit

Talvitakit

Posted on by admin

Kesällä en takkia käytä lainkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Tätä onkin tässäpä jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty nimenomaan nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tuohon asti he ovat ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voi olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti olisivat.

Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Talvitakkien takit.fi/talvitakki mallit on vuosia pysyneet klassisina. Varmasti ihan kätevää, jospa palttoille onkin tilaa eteisessä. Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero sekä olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Talvitakki

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Ainoa huono homma on silloin että sillä alkaa olemaan aika paljon ikää ja tämä näkyy jo vähän päälle. On aivan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja.

Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi on superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. www.takit.fi/talvitakki. Talvitakki pystyy olla kuitenkin kirkkaanvihreä, sillä sen ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta. Mutta mutta mennääs nyt näihin tän vuoden takkiostoksiin joten tän vuoden talvitakkeihin…

Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Viime syksynä olin taas jälleen kerran takkiostoksilla ja hommasin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Oikeastaan itsellä on käytössä näin neljä talvitakkia, mutta tuohon postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vaan nämä kaksi mitkä on tänä vuonna putkahtanut ostettua.

Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, tahdot tämän varmasti myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuten se tuntuu. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä hommasin ensimmäisen villakangastakin. Suomen ilmasto enimmäkseen määrittelee tiukasti sen, jota kulloinkin kannattaa ylleen pukea.
Talvitakit

Posted on by admin

Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vain parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. Kesällä en takkia käytä lainkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Lisäksi untuva on merkittävästi ekologisempi valinta kuten keinokuidut.

takit.fi/talvitakki
Talvitakkien ostot tehdään henkilön mukaisesti vähintään puoli vuotta ennen. Toinen takki minkä tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä kuvissa on musta villakangastakkini, joka näkyy esim. tässä siis postauksessa. Mikäs tän mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Sitä on tässä jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, mutta tähän asti ne ovat varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti ois.

Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Käytännöllisyyden ei tartte käydä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, siinä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja. Onneksi vaikka tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän sekä noin on myös talvipakkasten laita.

Talvitakit

Suomen ilmasto normaalisti määrittelee tiukasti tämän, mitä kulloinkin kannattaa ylleen pukea. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet. Kolme vuotta sitten ostin punaisen villakangastakin, minkä on kiva vieläkin, vain…

. Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tämän hernekeittopurkin sekä ruisleipää.